Friday, November 14, 2008

LittleBigPlanet

LittleBigPlanet scoort hoog bij gamers en professionele recensenten. Het is zelfs game van de week bij Bright. LBP is een nieuwe game voor de PlayStation 3. Het werd een aantal weken geleden ijlings uit de winkels gehaald omdat er iets met de achtergrondmuziek aan de hand was. Dat is nu in orde gemaakt. Het spel lijkt er in mijn ogen (maar ik ben geen gamer) wat kinderlijk uit te zien. Maar schijn bedriegt. Volgens Bright ziet het er fantastisch uit, heeft vele levels die gespeeld kunnen worden, en kan uiteraard via internet met vrienden gespeeld worden. Last but not least, je kunt eigen levels maken en die met vrienden delen (sociale factor). Basis van het spel is uiteraard een zo hoog mogelijke score te halen per level, ook wat score betreft speel je tegen je vrienden in je vriendenlijst en moet je zorgen zo hoog mogelijk te eindigen. Wat mij betreft is een van de pluspunten: eindelijk eens een spel waar niet geschoten wordt. Ik zal eens goed opletten want in onze thuissituatie doet het spel binnenkort zijn intrede.

2 comments:

Tom said...

ha Romke,
Met heel veel plezier speel ik dagelijks LBP! Heb hem ook besteld voor de gamezone dus ik kan nu echt mijn lol op. wat zeg ik... de kids kunnen met plezier deelnemen aan deze prachtige game. het concept is erg goed.

biebblogger said...

Hoi Tom,
Sjoerd (mijn zoon) is er bijna verslaafd aan. Hij vindt vooral het zelf maken van levels erg leuk. En dat is ook zeer creatief. Zelf ben ik een kruk met games, moet maar eens gaan oefenen met Sjoerd. Groetjes Romke