Tuesday, June 30, 2009

Bibliotheek Presikhaaf opent in nieuw gebouw

Wij zijn er trots op: Bibliotheek Presikhaaf opent vanaf nu haar deuren voor u in Multifunctioneel Centrum Presikhaven aan de Laan van Presikhaaf. Vanaf maandag 29 juni kunt u in uw spiksplinternieuwe bibliotheek zelfs vier uur langer terecht dan voorheen! Op woensdag bent u welkom doorlopend van 11.00 tot 17.00 uur (voorheen 13.00 uur) en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (was tot 14.00 uur).
We maken we het u in de nieuwe bibliotheek nog makkelijker!
• Informatieve boeken voor de jeugd én voor volwassenen over hetzelfde onderwerp staan voortaan bij elkaar in de kast zodat iedereen meer keus heeft. Veel boeken en dvd's gaan we frontaal presenteren. Dat zoekt een stuk handiger dan het langslopen van al die boekruggen.
• In ons nieuwe gebouw vindt u bovendien een Taalpunt met materialen voor alle volwassenen met taal- en leesproblemen, inburgeraars en kinderen van 12 jaar en ouder die moeite hebben met lezen of dyslexie hebben.

Genoeg gepraat, lijkt me. Komt u maar eens kijken hoe het er uitziet, zoals een van de aanwezigen memoreerde: we zijn apetrots! Ons nieuwe adres is:

MFC Presikhaven, Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA Arnhem
Telefoon: 026-3613401

Een aantal foto's kunt u hiernaast alvast via onze Flickr fotobadge bekijken.

3 comments:

Marc said...

Ik ben benieuwd naar de nieuwe locatie.
De informatievoorziening rondom de verhuizing liet echter te wensen over: Op de website van de bieb (www.biblioarnhem.nl) werd er niet over gerept en nog steeds staat het oude adres (Hisveltplein) op de site! Ik stond vorige week dan ook voor een gesloten deur... Medewerkers van de bieb; word wakker en informeer ons!

biebblogger said...

Adres is vanmiddag aangepast door mij.Er heeft 27 mei al een vrij uitgebreide posting op het weblog gestaan over de komende verhuizing. Een vergelijkbaar bericht heeft op de website gestaan en in de digitale Nieuwsbrief. Ook de plaatselijke pers heeft er aandacht aan geschonken. Toch, had er in de laatste fase misschien nog meer aandacht aan geschonken kunnen worden. Zeker bij zo'n majeure gebeurtenis.

Anonymous said...

indian lesbian asshole amateur lesbians jordan capri lesbian gallery free membership lesbian websites hot lesbian anime porn fat lesbians hardcore becky and hammon and lesbian