Wednesday, January 2, 2013

Voorspelling 2013

de relmuis

Mijn voorspellingen voor het jaar 2012 (voorspelling-2012)  kwamen allemaal uit. Omdat dit telkens het geval is kondigde ik al aan  om de lat voor 2013 hoger te leggen. Een nieuwe uitdaging: uw persoonlijke horoscoop voor het komende jaar.

Nieuwe tijden, nieuwe vormen ..... de traditionele dierenriem tekens zijn uitaard achterhaald na het verlopen van de Maya kalender per 21 december.
Gooi met een dobbelsteen om uw sterrenbeeld te bepalen. Wanneer de uitslag u niet bevalt gooit u gewoon nog een keer.

1.    De paradijsvogel
Uiteraard bent u geweldig maar in tijden van crisis is pronkzucht minder verstandig. De wereld is niet alleen maar schoonheid en esthetiek en anderen kunnen daar last van hebben. Probeer ook eens naar de binnenkant van de dingen te kijken. 

2.    De relmuis
Het wordt me het jaartje wel. Die drukte zit vooral in uw hoofd beste muis. Probeer regelmatig achterover te leunen en de dingen te laten voor wat ze zijn. Kijk wat er gebeurt wanneer u niets doet, niets zegt. De kans is groot dat dan andere diersoorten in beweging komen en u verrassen met hun aanpak.

3.    Het kwalletje
Met uw onovertroffen gevoeligheid staat u een zwaar jaar te wachten. Denk om uw reputatie, gebruik uw gevoeligheid eens om eigenschappen van anderen af te kijken en over te nemen waar ze succesvol lijken. De kwal kan dat beter dan wie dan ook. Probeer vooral niet tegen de stroom in te gaan, dat heeft weinig zin in uw geval. Bewaar uw gif voor hen die het verdienen.

4.    Het gewoontedier
Omdat veel aan u voorbij gaat worden sommige gewoonten ineens ruw beeindigd. Daar krijgt u het geheid moeilijk mee. Wees niet bang, tob er niet over maar neem nieuwe gewoonten aan. Dat hoeft niet in één keer te lukken. Houdt ogen open voor onverwachte kansen.

5.    Het kloothommeltje
Voor een echte kloothommel is ieder jaar hetzelfde. Een uitdaging zou kunnen zijn dat u zich toch een keer echt laat raken. De sterren staan gunstig omdat dit voor veel mensen een moeilijk jaar wordt. Er is ook een noodzaak: u bent een bedreigde diersoort aan het worden.

6.    De kakkerlak
Het enige nieuwetijds teken met een uitwendig skelet, een pantser en ... u heeft de toekomst, een echte survivor! Wat bijna niemand weet is dat u tevens over een gevoelige binnenwereld beschikt. Daar mag u best wat meer van tonen.


0.    De luiaard
U nam niet eens de moeite om een dobbelsteen te pakken. Logisch, een echte luiaard neemt het lot niet in eigen hand maar wacht vooral af. Soms is dat verstandig, vaak ook niet. Bestudeer de andere tekens, met name relmuizen om te ontdekken wanneer u echt in actie moet komen.

No comments: