Saturday, March 31, 2012

The Quinn brothers

The Quinn brothers / auteur: Nora Roberts. ‘The Quinn Brothers' is een serie van 4 boeken, die allemaal een andere broer als hoofdpersoon hebben. Deze uitgave bevat ‘Sea swept' and ‘Rising Tides', de eerste 2 delen.

Roberts vertelt het verhaal van 4 broers, Cameron, Ethan, Phillip, en Seth. Alle broers zijn in hun jeugd geadopteerd door Ray en Stella Quinn. Hun leven was tot op dat moment een hel op aarde. Sexueel misbruik, prostitutie, lichamelijk geweld enz. zorgden daarvoor. Hun adoptie ouders gaven hen een nieuwe kans.

Het boek begint ermee dat Ray, de vader, op sterven ligt. Stella is al eerder overleden. Hij laat de 3 broers op zijn sterfbed beloven om te zorgen voor Seth, de laatste aanwinst, een jongen van 10. Dat doen ze, niet beseffend dat hun eigen leven daarmee op zijn kop komt te staan.

Het leven daar aan de Chesapeake Bay in een klein dorpje wordt prachtig beschreven. En ook de dialogen zijn pakkend verwoord, de personen komen echt tot leven. Het boek is in het engels, maar makkelijk te lezen. Hoewel alles op zijn pootjes terecht komt, blijven toch bepaalde dingen tot het eind onduidelijk. Spannend en boeiend om te lezen.

1 comment:

Anonymous said...

Whаt i dо not rеalize is if truth bе told how
you are no lоngеr actually a lot moгe neatly-liked than уоu might be
nοw. You are very intеlligent. Yοu understand therefοrе conѕiderably relating to this subject, maԁe me in my opіnіon consider it
from numerous numerοus angleѕ. Its like men anԁ women are not interested until іt's something to accomplish with Lady gaga! Your individual stuffs outstanding. Always maintain it up!

my web site ... eharmony promotional code